Mika ja kamera.jpg

HENKILÖKUVAUS 125€

Esim. valmistujais- tai muu juhlakuva, CV, matrikkelikuva tms. Sis. suunnittelupalaverin puhelimitse/meilitse, n. puolesta tunnista tuntiin kuvausaikaa miljöössä, sekä neljä peruskäsiteltyä kuvaa sähköisenä tiedostona (lisäkuvat 25€/kpl).

MUOTOKUVAUS 175€

Esim. lapsikuvaus, tunnelmallinen vauvamahakuvaus, tai suunnitellumpi ja tarinallisempi henkilökuvaus asiakkaan valitsemassa ympäristössä tai mobiilistudiossa. Kuten henkilökuvaus, mutta kuvausaika n. tunnista kahteen, ja kuvien käsittely asiakkaan toivomalla tyylillä. Sisältää neljä kuvaa, lisäkuvat 35€/kpl. Hieno lahja vaikka työkavereiden tai lastenlasten toimesta.

TAPAHTUMAKUVAUS ALK. 175€

Esim. perhejuhlat (paitsi häät), synttärit jne. Ensimmäinen tunti 175€, sen jälkeen 125€/h. Sisältää peruskäsitellyt kuvat sähköisessä muodossa, n. 30 kuvaa/tunti.

TUNTIHINTA 125€

Valokuvaus tai kuvankäsittely tarpeen mukaan tuntiveloituksella.

SISUSTUSTAULUJA JA KUVATUOTTEITA

Toimitan kuvasi tarvittaessa myös paperikuvina ja valmiiksi kehystettynä, sisustustauluna tai vaikkapa kuvakirjana. Sisustustauluja saatavana myös esim. luonto- ja yömaisemakuvistani, alkaen 60€.

VALOKUVAUS YRITYKSILLE TARJOUKSEN MUKAAN

Esim. henkilöstökuvaukset, mainoskuvaukset, rakennus- ja asuntokuvaukset, tuotekuvaukset, kuvituskuvat esitteisiin ym. Yritysasiakas, otathan yhteyttä niin katsotaan mitä tarvitset ja teen tarjouksen sen mukaan.

Valokuvillani on tyytyväisyystakuu: JoS et ole tyytyväinen, saat uuden kuvauksen.

Hinnat ovat esimerkkihintoja yksityishenkilöille, ja sisältävät arvonlisäveron 24% sekä matkakustannukset 60 km saakka Laukaan Lievestuoreelta (kattaa esim. Jyväskylän kaupunkialueen, tai Espanjassa ollessani Fuengirolan kaupunkialueen). Lisäkilometrit 0,43 snt/km. Liikun paljon myös pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea, joten kuvaus jopa ilman matkakuluja on mahdollista jos aikataulu joustaa. Maksu laskulla, maksuaika 14 vrk kuvien toimituksesta. Kuvien toimitusaika max. 14vrk tai sopimuksen mukaan. Kuvat täydellä resoluutiolla. Yritysasiakas, otathan yhteyttä niin katsotaan mitä tarvitset ja teen tarjouksen sen mukaan. Olitpa yksityishenkilö tai yritys, otan aina asiakkaan toiveet huomioon. Hyvä kuva syntyy yhdessä!